2016-08-29

Majstor Holistic Wet Food

Våtfoder med 65 procent naturlig råvara!

Det finns tillfällen där våtfoder kan vara ett bättre alternativ än torrfoder för din hund. Men, det ena behöver inte utesluta det andra. Våt och torr hundmat går alldeles utmärkt att kombinera – en utfodringsmetod som ger din hund en extra välsmakande måltid, det bästa från två världar. 

Majstor Holistic Wet Food finns med 65 procent animalisk råvara av:
Anka
Kyckling
Lamm
Lax 

Majstor Holistic Vatfoder serie bild
Fodret är låggallergent och helt utan artificiella konserveringsmedel samt färgtillsatser och smakämnen. Även fri från: vete, ägg, mjölk, soja, gris och nötkött.

När endast naturligt är gott nog

En äkta Majstorprodukt – som vi lovar att din hund kommer att älska.

Ett balanserat foder framtaget och utformat för hundar med speciella krav och näringsbehov.

Innehåller endast en animalisk råvara där en skonsam tillverkningsprocess säkerställer att alla viktiga och väsentliga vitaminer, mineraler och näringsämnen är bevarade i den välsmakande måltiden.

Oavsett vilket kött du värjer så serveras det tillsammans med lättsmält brunt ris med havre, solrosolja och havsalger för att se till att din hund får sitt energibehov tillgodosett för en aktiv vardag.

Fodret är lågallergent och helt fritt från konserveringsmedel samt färgtillsatser och smakämnen.

 

Fyra fördelar med våtfoder

  • Köttet är mer nära sitt naturliga ursprung, och därför mer inbjudande och frestande för din hund. En perfekt aptitretare för hundar med näringsproblematik.
  • Eller för hundar som behöver gå ner i vikt. Våtfoder upptar en större volym jämfört med samma mängd av näringsämnen i torrfoder, vilket gör att din hund snabbare känner sig mätt och belåten.
  • Innehåller vanligtvis mer köttprotein och färre kolhydrater jämfört med motsvarande torrfoder.
  • Äldre hundar lider ofta av kroniska tandproblem som kan göra det svårt och smärtsamt att tugga torrfoder svårt.

Tänk på att!

Aldrig lämna våt- foder i hundens skål längre än en timme eller två, för fuktiga livsmedel som kommer i kontakt med omgivningen kan lätt leda till att bakterier börja växa. Öppnad förpackning förvaras i kylen. Var noga med att kassera oanvänd hundmat inom två till tre dagar.